Gå till innehåll
BS Nordboulen
BS Nordboulen

Startar: 08/03 18:00

Slutar: 08/03 21:00

"Revanschen"

En ny tävling är skapad!

Följande har Staffan K skrivit på Facebook:

Inbjudan till Revanschen 8 mars

Nu testar vi formatet på en ny intern tävling. I brist på bättre går den än så länge under namnet Revanschen. Syftet med tävlingen är att flera än de åtta som spelar finalspel i Poängjakten ska få en tävling som grundar sig på inspelade poäng under det föregående året.

Till Revanschen kvalar de sexton spelare som samlat in flest poäng under Poängjakten in. Tävlingen genomförs som en dubbeltävling, med direktutslagning och tidsbegränsning.

Lagen sätts samman så att den som samlat flest poäng under året spelar med den som är på sextonde plats, osv. Vilka lag som möts lottas fritt mellan de olika omgångarna.

Spelstart är 18.00 vilket innebär att de som förlorar sina matcher kan delta i träningen som börjar kl 19.00. Varje omgång begränsas till ca 50 minuter, vilket innebär att tävlingen är klar senast 21.00.

Om någon av de sexton som samlat flest poäng inte kan delta ersätts den spelaren med nummer sjutton osv (reservinträde). För att delta ska du anmäla dig senast den 27 februari kl 21.00 antingen här eller på inbjudan i hallen.

Om reservinträde blir aktuellt kommer de spelare som är aktuella att kontaktas av någon av poängjaktsansvariga (Staffan och Magnus).

Av bifogat foto framgår anmälningsläget just nu. Då vi har två återbud innebär det att Seija och Marita har möjlighet att delta.

Anmälningsavgiften för tävlingen är 15 kr + sedvanlig träningsavgift på 40 kr.

Välkomna till Revanschen!

Staffan och Magnus

Startar: 08/03 18:00

Slutar: 08/03 21:00

Sponsorer

För att komma till klubbens Facebook-sida, klicka på Facebook-loggan ovan.

Postadress:
Mikael Rännar
Sandbackavägen 26 B
903 46 Umeå

E-postadress:
bsnordboulen@gmail.com

Telefonnummer:
070-670 38 50